×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

D.Gray-Man 7. rész

2006.11.16. | írta: zdanee | téma: D.Gray-Man | 836 olvasás
Mana meghalt.
Rinali csizmái.

Leó...
...anyja meghalt...
...és az alku megköttetett.

Ha ócska a flintád...
Ez csak az első bekezdés volt a Könyvben!

Jó helyre került ez a két epizód. Tényleg jobb, hogy csak most esik szó Allen múltjáról. Mivel a lényeget az előző epizódnál már leírtam, most csak pár kiegészítés következik. Allen és Mana nem vérszerinti rokonok, Allent a defektes keze miatt dobták ki és Mana vette magához, nevelte fel. A Millenium Earl persze számon tartotta Allent az antiakuma fegyver miatt, és megölte Manát egy kocsibalesetben, majd ügye megjelent Allen előtt, és innen tudjuk. Vicces, ahogy Allen keze magától mozog, és vonszolja maga után a gyereket…

Ja, igen, Cross vette ezután magához, aki ezredes a Rendben. És az ezredesek feladata többek között a potenciális ördögűzők beszervezése és kitanítása. Szóval Allen nem volt kivételezett. Ez az előző epizódban, mikor kiderült nem esett jol neki. Ku-ku-ku.

Ez kiteszi az epizód első felét, a második inkább a csatára és Leóra koncentrál. Illetve mégis igazam volt, bemutatkozik Rinali és az ő „sötét csizmája”. Hmm…ez de hülyén hangzik. Maradjon Dark Boots. Ezzel az innocencevel Rinali kedvére röpködhet a levegőben (ugrálhat), és ugyanakkor földetéréskor óriási becsapódásokat csinálhat. Hát…Kanda kardja jobban tetszett…egy nőnek mondjuk egy legyező vagy egy íj állt volna jól. Persze ezzel is meg lehet barátkozni. Leginkább azért nem tetszik, mert nehéz róla jó screenshotot csinálni.

Végezetül három idézet három szereplőtől (mert nekem így egyszerűbb :3):
„Kezdetben azt hittem, Mana átka fogott rajtam, és vezeklésként lettem ördögűző. De minnél több akumát láttam az elátkozott szememmel, annál inkább ráébredtem, a bennük rejlő lelkek szeme nem a gyűlölettől könnyes, hanem a mély meghatottságtól a szeretteik iránt, akik visszahívták őket, és bánatuktól, hogy nem voltak elég erősek mellettük maradni. Ezért úgy határoztam, nem vezeklésből leszek ördögűző, hanem hivatásból, és ez az átok a vezérfényem!”

„Van egy régi keleti mondás: ha ócska a flintád, lőj sokat, és majd csak talál!”

„Nem tudtam semmit az emberi szívről. Az akumákba zárt lelkeknek nincs szabad akaratuk…és a Millennium Earl játékszerei örök időkig. Az akumák szomorú lények. Nem szabadna létezniük ebben a világban. Öld meg őt, Allen! Öld meg Leót!”

Olyan sok jó screenshotot csináltam ebben az epizódban, mindegyik önmagában megérdemelne egy háttérképet. Ja, és megvan végre a Snow Kiss, köszönöm.

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.