×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Otome wa Boku ni Koishiteru 10. rész

2006.12.10. | írta: paTKany | téma: Otome wa Boku ni Koishiteru | 1600 olvasás
Good Mariya, you look kinda cool.
"Úristen, ez tényleg meg fog csókolni."
"Mizuho-chan no ecchi."

Most mondja valaki azt, hogy ezek a mellek nem igaziak. :)
Onee-sama megdícsérte a tortaszeletet.
Lámpaláz elmúlasztási művelet.

*_* Takako pantsu *_*
YES!!
A szerelmesen sóhajtozó Takako. Kawaiiii... OMOCHIKAERI!!!

Mariyában kavarognak a különböző érzések. Ezt Yukari is észrevette már és meg is említette a többieknek, de mivel még továbbra is az erőtől duzzadó Mariyának látszik kívülről ezért még konkrétan senki nem mert rákérdezni Mariyára, hogy egész pontosan mi baja van.

A fesztivál előtti napon kapcsolódunk be a történetbe, az iskolában lázasan készülődik mindenki. A készülődős életképek után Mizuhon áll meg a kamera aki az ebédlőbe érkezvén állapítja meg, hogy sokkal többen vannak ott a szokásosnál. Takako válaszol neki a háta mögül a miértre. Mivel a tantermek már a fesztiváli előkészületek alatt vannak ezért ilyenkor azok is az ebédlőben étkeznek akik amúgy a tanteremben ennék meg a bentoujukat. Takako a tömegre hivatkozva (ügyes kislány) felajánlja Mizuhonak, hogy fogyasszák el együtt az udvaron azt amit Takako készített. Takako profi lehet szendvicsgyártásban, mert Mizuho a teljesen őszintén felmagasztalta Takako gasztronómiai tudását, amitől persze Takako fülig vörösödött. Cute. Takako láthatóan bezsongott még később a diáktanács helyiségében is az események hatása alatt volt és a bentou-s dobozát simogatta. Egy mellékhatása is volt ez utóbbi műveletnek, most már Kimie-san is féltékeny látva a szeretett kaichou-ja szerelmes kislány viselkedését.

Közben Mariyáék osztálya elkészült a saját attrakciójukkal a planetáriummal. Mizuho és Takako az utolsó próbára mentek éppen amikor Mariya egyik osztálytársa meglátva az onee-samát beinvitálta őket, hogy nézzék meg az elkészült planetáriumot. Mizuho ezúttal nem hagyta, hogy Mariya és Takako összevitatkozzanak, de nem ez volt a kulcsjelenet a planetáriumban, hanem az amikor Mariya elindította a hullócsillag szimulációt. Mizuho rögtön azt kívánta, hogy a fesztivál és benne a színházi előadás sikeres legyen, aztán Takako is kívánt valamit, de szavakkal nem fejezte ki. Ennek ellenére a testbeszéde eléggé árulkodó volt arról, hogy mit kívánhatott.

A próba után Takako kedvesen figyelmeztette Mizuhot arra, hogy este hideg lesz és vigyázzon magára. Mizuho udvariasan megköszönte, hogy Takako így aggódik érte. Takako persze ettől elpirult, de tsundere módon azt válaszolta, hogy az egész iskola érdeke, hogy az onee-sama a legjobb formáját nyújtsa a fesztiválon. Shion látva ezt a jelenetet később négyszemközt megjegyezte Mizuhonak, hogy Takako valószínűleg érzéseket táplál Mizuho iránt és szerinte ez az oldala Takakonak felettébb aranyos. (Többek között ebben is a legteljesebb mértékben egyetértek Shion-samával - paTKany megj.)

A fesztivál előtti éjszakán is gyakorolt még Mizuho a szerepre, Mariya pedig felajánlotta neki, hogy segít és még viccelődött is azzal, hogy akár a csókjelenetben is. De aztán amikor ténylegesen odaértek a csókjelenethez a darabban akkor Mariya lába alatt kezdett cseppfolyós lenni a talaj és rohanták meg az érzések. Egészen mostanáig Mariya volt "a férfi" a családban, de amikor 5 centire volt attól, hogy Mizuho megcsókolja kitört a mélyben rejtőző ártatlan lányka aki hangos "Mizuho-chan no ecchi" felkiáltással lökte el magától Mizuhot és futott el a helyszínről, hogy aztán egy perccel később már a saját szobájában kulcsolja a karjait a térde köré a sötétben és bánkódjon a saját hülyeségén...

Mizuho igazi Elderhez méltóan körbejárta az osztálytermeket, megnézte a színjátszókör előadását, de az iskolaszerte legjobban várt esemény természetesen az ő fellépése volt a Romeó és Júliában. Takako szörnyen lámpalázas volt az előadás előtt, Mizuho a klasszikus színházi trükkel próbált segíteni rajta. Vállára tette finoman a kezét, nyugtató szavakat suttogott a fülébe és BAM! hirtelen ráijesztett. Félsiker volt. A lámpalázat ugyan elmulasztotta, de okozott egy másik fajta szívdobogást. Mariya mindeközben a saját érzéseivel küzködve ült a planetáriumnál, végül Hisako-senseit meglátva (aki már reggel is megpróbált neki segíteni) döntött úgy, hogy elmegy az előadásra. Éppen az ágyjelenetre ért oda, így láthatta a csudát ami következett...

Júlia monológja közben beleakadt Takako ruhája az ágy egyik kiálló darabjába és ahogy mozgott el az ágytól az egész fellépőruha leszakadt róla. Szerencsére ott volt Mizuho aki már korábban bizonyította, hogy az ilyen krízishelyzetekben gyorsan gondolkodik. Felkapta az ágyról a lepedőt, hogy azzal takarja be Takako testét, továbbá hogy megakadályozza az összeomlás határán álló Takakot a sikítozásban gyorsan szájon is csókolta Takakot miközben betakarta a lepedővel.

YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! sőt:

□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□
□□□□■□□□□□■□□■■■■■■□□□■■■■□□□□□■□□□□
□□□□□■□□□■□□□■□□□□□□□■□□□□□□□□□■□□□□
□□□□□□■□■□□□□■■■■■□□□□■■■■□□□□□■□□□□
□□□□□□□■□□□□□■□□□□□□□□□□□□■□□□□■□□□□
□□□□□□□■□□□□□■□□□□□□□■□□□□■□□□□□□□□□
□□□□□□□■□□□□□■■■■■■□□□■■■■□□□□□■□□□□
□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□

Ez igazi GYŐZTES megmozdulás volt Mizuhotól, a nézőközönség is hangos ovációval fogadta egyvalaki kivételével: Mariya alighogy belépett a színházterembe már távozott is.

Mizuho később az öltözőben bocsánatot kért Takakotól, hogy ilyet csinált. Takako sietve távoztában annyit válaszolt, hogy nem haragszik. Mizuho persze már nem láthatta azt amit mi nézők igen, hogy miért ennyire sietős Takakonak. A Mizuho iránti érzései kezdenek egyre jobban a felszínre törni. Ugyanez a helyzet Mariya esetében is aki ráeszmélt arra, hogy nem tetszik neki az, hogy Mizuho mindenkihez kedves és azt szeretné, hogy csak egyedül őhozzá legyen az. Ez bizony a féltékenység és a szerelem.

A sorozat kezdetén ez a történet még sima Shion-END-nek tűnt, ehhez képest most ott tartunk, hogy Mariya vagy Takako...

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.