×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

D.Gray-Man 20. rész

2007.03.06. | írta: zdanee | téma: D.Gray-Man | 1705 olvasás
Crowley
Allen kreatív
Azok a fránya előítéletek...

Rabi nem gyanakszik, neeem, ő megbízik a barátjában (hol a karó?)
Crowley emberi oldala.
Crowley magánélete.

Allen és a balező-begónia
Eriade Rabi szerint
A temető

Allen és Rabi megpróbálják megállítani a vámpír Crowleyt, mielőtt az elmenekülhetne zsákmányával, azonban vámpír emberfeletti sebességével és fogaival, melyek Allen anti-akuma fegyverénél és Rabi kalapácsánál is erősebbnek bizonyulnak az ördögűzők fölé kerekedik, és sikerül meglépnie. Ráadásul eközben meg is harapja Allent, így a falusiak és Rabi némi fenntartással kezelik a következő pár percben, hátha kedve szottyanna vért szívni neki is. Nem szottyan.

Crowley a várban zokog, ismét megölt valakit, pedig nem akarta. Alapvetően egy félős, magányos ember ő, de amikor átalakul vámpírrá, a személyisége is megváltozik, bármire képes, hogy vérhez jusson. Crowley egyetlen vigasza, segítője és szerelme, Eriade (az öltözéke alapján az ápolója is…), de most tőle is fél, vagyis inkább saját magától, hogy bántaná a lányt.

Allen és Rabi behatolnak a vámpír kastélyába, az ódon falakat zord festmények díszítik, torz szobrok és vízköpők őrködnek a kihalt termek síri csendje felett, hátborzongató szállás. Az üvegházban furcsa szagot éreznek, aztán Rabi összeesik, és Allen is már csak a félig lecsukódott szemhéja mögül látja, hogy egy horda húsevő növény támadt rájuk (Már elnézést mindenkitől, de a húsevő növények megfilmesítése belőlem mindig az alábbi reakciót váltja ki: …lol…). Allen egyből aktiválja a karját és némiképp magához térve megsorozza a kegyetlen-kankalinokat, kiszabadítva az irgalmatlan-indák fogságából Rabit. Amint az idősebb fiú feleszmél megjelenik Eriade az ajtóban egy talicskán koporsót tolva. Rabiban átveszi az irányítást az életösztön (illetve a fajfenntartás ösztöne), és ép szeme helyén hatalmas szívecskéket meresztgetve flörtölni kezd a lánnyal, ameddig Allen vissza nem húzza a karmaival a még mindig támadó tépázó-tulipánok közé, kiérdemelve a megvető „kisfiú” megnevezést. Eriade észreveszi a srácokon a Rend jelvényét, és közéjük löki a koporsót, benne valamivel, amit a porcroppantó-pipacsok egyből felfalnak. Vajon honnan ismerheti egy ilyen elszigetelt helyen élő fiatal hölgy a Rendet? Egyenlőre csak rossz szándékát mutatta, speciális erőket nem, lehet vajon, hogy ő is egy Noah? Mindenesetre a vér-virágokon hirtelen fekete pentagrammák jelennek meg, és rövidesen felrobbannak. Valami megfeküdte a gyomrukat…valami, ami a koporsóban volt.

Allen és Rabi a vár mögötti udvarba jutnak, és itt egy nyolc kő alkotta temetőre lelnek, vélhetőleg a Crowley által elrabolt falusiak jelöletlen sírjaira (9 áldozat volt, de az első eltűnt, mikor Crowley kiszívta a vérét). Amikor Allen hozzáér az egyikhez, a kő eldől és a sáros földön apró fekete pentagrammák látszanak. Allen és Rabi ellenőrzik a többi sírt is, és az akumák vírusára utaló fekete csillagok mindenhol ott vannak. Lehet, hogy a vámpír az akumákat irtotta? Lehet, hogy Allenék hibát követtek el, és egy barátot támadnak az ellenség helyett?

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.