×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Binchou-tan 11-12

2006.04.16. | írta: paTKany | téma: Binchou-tan | 2278 olvasás
Binchou-tan új csizmája
Ubamega-san is küldött ajándékot a télire
^_^

Hogy tud így síelni kimonóban??? :)
Chiku-tan is kipróbálta a léceket XD
Kunugi-tan a ballon kosarában

Ren-tan megjegyzése egy sztoikus omoshiroi volt ebben a jelenetben
poor Aroe, mindig neki jutnak a @_@ szemek :D
Baa-channak szóló hóba írt üzenetekkel búcsúztak tőlünk Binchou-tanék

Egyben adta le az MBS az utolsó két részt, így egyben írnék most én is róluk...

Binchou-tan és Chiku-tan közösen készültek fel a télre, hasonlóan az előző részhez a városi parkban rendeztek be egy kisebb csere-bere piacot. Sikerült is sokmindent beszerezniük, például csizmát meg sálat ami ilyenkor kell. Egy dolog viszont nagyon hiányzott Chiku-tannak mégpedig egy kerékpár. Sikerült néhány sorsjegyet is boltolniuk, a golyóskerék pörgetésre, ahol éppen egy bringa mutogatta magát főnyereménynek. Ráadásul Ren-tan is éppen a városban járt ami kapóra jött Chiku-tannak. A korábbi részekben már láthatttuk, hogy Ren-tant úgy követi a szerencse, hogy akkor is kiforgatná a színes golyót a kerékből, ha csupa fehérrel lenne csak tele. :)

Éppen időben készültek fel, mert beköszönt a tél egy havazással. Ez alkalmat adott a szereplőinknek egy kiadós téli játékra hóemberépítéssel, csúszkálással, de a legjobb Ren-tan volt, ahogy abban az öreg motoros szemüvegben fitogtatta a sítudását.

Közben megismerhettük Kunugi-tan apját is, aki hőlégballonozni vitte el a lányát. Kunugi-tanék pont ahhoz a hegyhez tartottak ahol Binchou-tanék is játszottak, így volt alkalmuk integetni egymásnak. Sőt, Binchou-tannak eszébe jutott, hogy télen is van madárka busz, így Chiku-tan, Ren-tan és Binchou-tan madárreptében is üdvözölhette Kunugi-tant.

Az utolsó részt viszont nem akarom részletesen elmesélni, röviden annyit róla, hogy Binchou-tan megfázott. (Amit nem is csodálok abban a rostánál lyukacsosabb házban.) Nem volt benne sok párbeszéd, a zenére és a képekre épített, mint a legelső rész. Ezzel a fajta befejezéssel egyúttal szépen keretbe is zárta a történetet, és úgy érzem, hogy mi nézők is vidáman integethetünk vissza Binchou-tannak és barátainak megköszönve nekik a kellemes perceket, amelyeket a köreikben tölthettünk.

---
Más. A jövővel kapcsolatban annyit, hogy júliusig újabb anime blogolásába már nem kezdek bele, csak a megkezdetteket folytatom. A júliusi szezonból viszont már most kijelenthetem, hogy az Otome wa boku ni koishiteru-t fogom ide blogolni, amennyiben az elkezdődik júliusban és nem tolják át októberre.

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.