×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Hidamari Sketch x365 8. rész

2008.09.21. | írta: paTKany | téma: Hidamari Sketch x365 | 2317 olvasás
(゚∀゚)
Egészben képes lenyelni bármit ami ehető.
Ume-senseinek kijár az Ume feliratú teásbögre.

DAT ASS.JPG
Victoly! Megvan az utolsó előtti hely!
"Ecchi...!"

Szegény Natsume, nehezen emésztette meg a vereséget.
Voodoo szertartás vacsora közben.
Behoimi *_*

A nyolcadik részben be lett pótolva az első szezonban eső miatt elmaradt sportnap. A rész első felében láthattuk a már megszokott japán iskolai sportnapi elemeket Hidamari stílusban előadva. Természetesen Yoshinoya-sensei nem hagyta ki a cheerleaderkedést, Miyako a kajálós számokat, Natsume a rivalizálást Sae-vel és persze az iskolaigazgató hosszú és monoton nyitóbeszéde is megvolt.
A rész második felében pedig már egymás között értékelték a lányok a nap eseményeit, előbb Sae szobájában beszélgetés formájában, majd késöbb Hiro szobájában vacsora közben.

Érdekességek a részből:
2:49-kor láthattunk egy zászlósort egy pillanatra rajta normális Japán zászlóval. A zászlósor előkerült 8:21-kor is, de rajta a Japán zászló színei furcsán megváltoztak. Persze ez lehet azért volt, mert a piros és fehér csapat utolsó előtti helyért folyó vetélkedése mellett volt ott egy kék-zöld-sárga meccs is a győzelemért.

17:37 - Újra láthattuk végre Behoimi és Nozomu-sensei főszereplésével készülő Oshare Tantei Lovely Chocolat animét az animében.

Hiro még a vacsora előtti nassolás folyamán megjegyezte, hogy pótolni kell a sportnap során kiadott energiát, úgyhogy a vacsorát is ennek megfelelően készítette el. Lássuk mi került az asztalra:
17:22 - normál teríték
17:36 - őshüllőcomb (olyasmi amit a Flintstonesban esznek Frédiék)
17:40 - disznófej
18:07 - kettő disznófej
18:24 - nagy disznófej
18:40 - egy voodoo szertartás elemei
19:00 - normál teríték
19:27 - őshüllőcomb
19:49 - sült sonka, disznófej, őshüllőcomb
20:03 - óriás disznófej
20:28 - sült sonka
20:36 - kettő disznófej
20:49 - normál teríték

Hozzászólás (0)

Hidamari Sketch x365 7. rész

2008.09.14. | írta: paTKany | téma: Hidamari Sketch x365 | 3244 olvasás
Miyako tönkretette Yuno tükörtojás reggelijét, ezért járt neki a dádá.
Miyako és a rózsakeret, nem vagyok meggyőződve arról, hogy jól passzolnak egymáshoz.
Unalmas évnyitó

* MI *
* SA *
* TO *

A kérdés a fődíjért: Milyen nehéz Yuno?
A meghívóra azt hitte Miyako, hogy az egy tetemre hívás.
Vajon mit rejtegethet Hiro a 203-as lakásban?

A 7. rész az iskolai évnyitó napjának volt szentelve. Amíg Miyako és Yuno az iskolaigazgató hosszú és unalmas nyitóbeszédjét voltak kénytelenek hallgatni addig Hiro és Sae találkoztak egy régi ismerőssel. Igen! Végre láthattuk az animében is Misato-senpait akiről eddig csak legendákat hallhattunk korábban. Ha be kellene illesztenem a sorozat eddigi hawt babe rangsorába akkor valahogy így nézne ki:

Sae szerkesztője > Misato > Kuwahara-sensei > Kishi-san > Yoshinoya-sensei > Ooya-san

A rész második felében pedig megünnepelték a lányok egy közös bevásárlással és vacsorával Yuno és Miyako első napját a Yamabukiban.

Érdekességek:
Ezúttal csak egyetlen dolgot vettem észre az viszont leheletfinom volt. 9:20 környékén Miyako eltűnt a lányvécé ajtaja mögött. Amikor bement a női WC-t szimbolizáló piktogram normálisan állt a helyén. Miyakónak viszont eszébe jutott valami ezért pár másodperc múltán újra feltűnt, hogy zsepit kérjen Yuno-tól. Amikor pedig másodszor is eltűnt az ajtó mögött már fordítva állt a piktogramm a helyén és cseppeket láthattunk rajta a szoknya-láb találkozásnál. Nagyon finoman lett tehát tudtunkra adva az, hogy Miyakónak megjött...

Hozzászólás (0)

Hidamari Sketch x365 6. rész

2008.09.06. | írta: paTKany | téma: Hidamari Sketch x365 | 3115 olvasás
Álmos kicsit.
Padlizsán.
Sae szerkesztője=pure hawtness

Be kéne azonosítani a párnán fekvő babát...
*_* drills *_*
Ej-ej Yoshi, nem szabadna ilyeneket gondolnod Yunoról

Meg kéne tanulnom így enni.
Végre Sae-t is láthattuk He is My Master szobalány ruhában. Örök hála Mattsu-nak azért, hogy ezt az uniformist megtervezte.
Natsume nagyon aranyos volt, ahogy lebukott a mangavásárlásakor.

A 6. rész első fele Sae centrikus volt, egyrészt az anyja bogarat ültetett a fülébe, hogy kicsit aggódjon Chikáért aki különórákat vett fel magának a nyárra. Másrészt az új regényét romantikus történetnek szánta ezért körbekérdezte a barátait ilyen irányú tapasztalataikról.
A rész második fele pedig az édességekről szólt, egyrészt láthattuk Sae és Hiro osztályát képviselőfánkot sütni, másrészt Hiro olvasott egy különleges csokoládédiétáról amit muszáj volt kipróbálni.

ÉN IS KÉREK CSOKIT!

Érdekességek:
3:50 - Ume-sensei helyett egy padlizsán állt a háztetőn, ha ez egy Onegai My Melody referencia akart lenni akkor elég abszurdra sikerült.

A Yuno párnáján fekvő baba [6:51] átváltozását előbb Yoko [7:26] majd Nia [8:16] állapotba nyilván mindenki észrevette, de a harmadik karaktert [8:32] akivé átalakult még nem sikerült beazonosítani (vagy legalábbis én nem találtam rá a neten). Aki tudja írja meg.

13:41 - Látható a falon egy kép és egy vödör a polc tetején.
14:06 - A fél perccel korábbi kép fejjel lefelé áll már, a vödör helyére meg egy szobor került.

Hozzászólás (0)

Hidamari Sketch x365 5. rész

2008.08.27. | írta: paTKany | téma: Hidamari Sketch x365 | 4571 olvasás
Friends forever.
Senki nem jött rá, hogy Miyako mit akart formázni a gyozából.
Ume-sensei is szereti a gyozát.

Hiro kővé vált a 203-as említésére.
Mona Yoshinoya
Chika irigyli a nővérét azért, hogy minden napja olyan, mint amilyen az övé volt most.

Már domborodik ott valami. *_*
Shiawase.
☆_☆

Az ötödik rész teljes egészében Chika-chan megünneplésével foglalkozott aki meg is érdemelte ezt az egy napi figyelmet azután, hogy olyan könnyen bejutott az általa választott iskolába.
Sok egyéb között kiderült az epizódból, hogy Sae már középső iskolás korában is kapott csokit lányoktól Bálint-napra. Szóba került ismét a 203-as lakás ami állandó hideglelést okoz Hirónak. (Megy erősen az online találgatás, hogy mi rejtőzik abban az elvileg üres lakásban). Megcsodálhattuk Chika-chan formás melleit, aki egyébként ennek a méreteiben már lehagyta a nővérét. Mindezek mellett most jött el az alkalom arra, hogy a társaság elfogyassza Miyako keresztrejtvényfejtésen nyert rákcsemegéjét.

Érdekességek a részből:
Az egyik furcsaság könnyen észrevehető volt. A rész első felében többször is úgy állt a képzeletbeli kamera, hogy a könyvespolc mögül mutatta Sae szobáját. Az érdekesség ebben pedig az volt, hogy a képváltások között a könyvek elrendezése többször is változott a polcon közben.

15:00 környékén Yoshinoya-sensei tartott előadást a fürdőben. Éneklés közben pedig egy lavórt lóbált a kezében. Talán ha három képkockányi időre fordult csak a nézői irányba a lavór belső fele, de tisztán látszott, hogy egy macskafej kukucskál ki onnan. Csak az nem jut most eszembe, hogy hol láttam már azt a fejet korábban.

Miyako villámgyorsan tudja kiüríteni és utántölteni a bögréjét. 17:20 táján például teljesen üres volt a teáscsészéje, míg fél perccel később már újra tele, közben a többiekében nem változott a tea mennyisége.

Hozzászólás (1)

Hidamari Sketch x365 4. rész

2008.08.16. | írta: paTKany | téma: Hidamari Sketch x365 | 3013 olvasás
Gokigenyou.
Miyako ezúttal nem a testsúlyára szólt be Hirónak, hanem szellemekkel ijesztgette.
Piszok mázlista macska.

Ez viszont nagyon veszélyes dolog, egy alvó emberre bízni a reflektor kezelését.
ℳℴℯ❤
Állítólag csak az előadásra próbáltak. :)

百合
Egyetértek Hiróval, én is szeretem a yuri-t.
Én is kérek belépőjegyet a Yoshinoya-show-ra!!!11

A rész első felében megismerkedhettünk egy jó húsban levő kandúrral, aki beköltözött Miyakóhoz pár napra társbérlőnek. Azt már az első szezonban is láthattuk, hogy Miyakót valamiért nagyon kedvelik a macskák és ő is nagyon jól megvan velük. Úgyhogy ez a megtermett példány is jól érezte magát és még a mosdatást is szótlanul tűrte. Természetesen a ház többi lakója sem maradt ki a macskaetetésből és ennek során mellékesen azt is megtudtuk, hogy Miyako is kedveli a macskaeledelt.
A rész második fele pedig az iskolai fesztivál idejére repített minket, pontosabban az azt megelőző napokra, amikor Yuno végig azon gondolkodott, hogy mit alkosson erre a jeles alkalomra. Mindeközben akadt néhány vicces jelenet, különösen az tetszett amikor Sae megmutatta, hogy ő egy évvel korábban liliomokat festett erre az alkalomra. Mindezt úgy adták elő ketten Hiroval, hogy a kettejük mondandója egy yuri suteki yo ne-vé álljon össze.

Yuno szobra ezúttal is pózolt a szekrény tetején, de ami ennél érdekesebb, hogy:
8:40 környékén amikor arról beszélgettek a lányok, hogy a macskák képesek-e kirakni a rubik kockát akkor a szobor kezében is ott volt egy bűvös kocka.
19:00 körül pedig amikor Yuno és a ház tetején ülő Ume-sensei is nekiállt festeni akkor a figura elé is odakerült egy festővászon.

Hozzászólás (0)